سال سرمایه گذاری برای تولید
|
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا نُودِي لِلصَّلَاةِ مِن يَوْمِ الْجُمُعَةِ فَاسْعَوْا إِلَى ذِكْرِ اللَّهِ وَذَرُوا الْبَيْعَ ذَلِكُمْ خَيْرٌ لَّكُمْ إِن كُنتُمْ تَعْلَمُونَ

✅حضرت‌ حجت الاسلام و المسلمین حاج سید احمد محمودی، نماینده محترم ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در منطقه ۵ کشور و امام جمعه موقت اصفهان، امروز جمعه سی ام خرداد در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه شهر اصفهان ضمن دعوت نمازگزاران به تقوای الهی اظهار نمودند:

🔹اگر بخواهیم بالاترین مرتبه تقوا را در بین مردم داشته باشیم، باید به خداوند تعالی توکل کنیم. در همه امور زندگی و عرصه‌های مختلف آن اعم از فردی اجتماعی اقتصادی سیاسی و… همه را واگذارید به قدرت الهی، ما در وجود، هستی و حرکات همیشه از خدا استمداد می‌جوییم و فقط از خدا باید استمداد جست و توکل به قدرت الهی داشت؛ نه تنها در رابطه با فتوای الهی بلکه در همه عرصه‌ها باید اینگونه باشد.

🔹ایشان افزودند: اگر بخواهید در مقابل هوای نفس، شیطان بیرونی و خارجی بایستید باید به خدا توکل کنید؛ زیرا کسی که به خدا توکل کند مقلوب نمی‌شود و شکست نمی‌خورد.

🔹امام جمعه موقت اصفهان ادامه دادند: از هفته قبل نماز جمعه ما با شور، شعار و حضور گسترده شما مردم شهید پرور اصفهان برگزار شده است. دنیای امروز بداند که این سازمان‌های به اصطلاح حقوق بشر و… اگر تجاوزهای رژیم صهیونیستی را در موقعی که بیست هزار کودک را شهید کرد، ایستاده بودند، امروز شاهد تشییع چنینی نبودیم.

🔹حجت الاسلام و المسلمین محمودی تصریح کردند: ای ملت عزیز و ای سردمداران کفر بدانید که ملت ما تا آخرین نفس و از سنین مختلف از در مقابل دشمنان ایستادگی می‌کنند. دشمن بداند که رهبری فرمودند «رژیم صهیونیستی خطای بزرگی کرده است، بیچاره شده و بیچاره‌تر خواهد شد»

🔹ایشان افزودند: سردار سلامی گفت اگر کوچک‌ترین خطایی بکنید درهای جهنم را به روی شما باز خواهیم کرد» درهای جهنم را باز کرده‌ایم و تا زوال این رژیم کودک کش درها را باز خواهیم کرد.

🔹امام جمعه موقت اصفهان تاکید کردند: همه مسئولین نظام در هر رده‌ای باید در راستای دستورات رهبری حرکت کنند. وقتی موشک‌ها و قدرت ما را دیدند حرف از صلح زده شد اما ملت ما در برابر جنگ تحمیلی می‌ایستد همانگونه که در مقابل صلح تحمیلی محکم خواهد ایستاد چراکه این ملت در تحمیل جنگ تسلیم هیچ‌کس نخواهد شد.

🔹حجت الاسلام و المسلمین محمودی افزودند: ملت ما آنقدر هوشیار بود که در جنگ هشت ساله جلوتر حرکت می‌کرد و همانطور که می‌دانستند صدام کسی نیست می‌دانند که صهیونیست هم کسی نیست.

🔹ایشان ادامه دادند: خدای ما آن خدایی است که همه را خلق کرده و ما را هدایت کرده است. اینها دیده‌اند دارند شکست می‌خورند اما ملت ما خواستار این است که اینها را دیگر راه ندهند. این هفته نماز جمعه ما با نام خشم و نصر برگزار شده است و از همه تقدیر و تشکر می‌کنم چراکه دنیا متوجه شد که نمی‌تواند در مقابل ملت ایران ایستادگی کند.

🔹امام جمعه موقت اصفهان بیان کردند: این روزها به لطف خدا با قدرت و شدن با خواسته شما ملت نیروهای مسلح ما سجیل خود را بر سر دشمن می‌ریزند و آنها را نابود می‌کنند. هفته قبل نماز گذاران ما در برابر این جنایت خواستند که انتقام گرفته شود و نیروهای مسلح ما با پشتوانه ملت انتقام می‌گیرند و ادامه هم خواهد داشت و به مدد خداوند تا محو اسرائیل پیش خواهیم رفت.

🔹حجت الاسلام و المسلمین محمودی تصریح کردند: امیدواریم که خداوند ثواب این حضور پرشور در این نماز جمعه را و در این روز با عظمت که شاهد تشیع جنازه و اقامه نماز بر پیکر شهدا هستیم، به شهدا و امام بزرگ واصل گرداند.

امروز برابراست با:


مرورگر شما قدیمی می باشد لطفا آپدیت کنید